Top

Pro Agent Business Briefing II

Op woensdag 27 oktober 2021 zal de volgende Pro Agent Business Briefing plaatsvinden. Het belangrijkste thema tijdens het evenement is het aflopen van de VSO tussen de Belastingdienst en de Nederlandse betaald voetbalclubs en de fiscale gevolgen die dit met zich meebrengt voor agenten. Het evenement zal voor het eerst sinds 2019 op locatie worden georganiseerd bij ABN AMRO te Amsterdam.

Roberto Branco Martins zal onder meer de door Pro Agent geadviseerde wijze uiteenzetten waarop agenten hun administratie en facturatie in kunnen richten om voorbereid te zijn op de nieuwe fiscale werkelijkheid. Daarnaast zullen Dan Lowen, Advocaat bij Level Law en specialist op sport-fiscaal gebied, en Gregor Reiter, gerenommeerde Duitse sportrecht jurist hun visie geven op het thema. Zowel Dan als Gregor hebben in hun praktijk, in respectievelijk het Verenigd Koninkrijk en Duitsland, te maken met een soortgelijke situatie en zullen belangrijke informatie kunnen geven ter aanvulling van het door Roberto gegeven advies.

Daarnaast zullen de aanwezigen een update krijgen m.b.t. de aankomende Agent Regulations en zullen er nog andere interessante thema’s aan bod komen.

nh@brancomartins.com
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.